Posted on

Reklamacija in zamenjava

Če pa vam kupljen nakit ni všeč, ga lahko tudi vrnete v roku 14 dni od datuma prevzema. Edini pogoje je, da je nakit zapakiran v original embalaži in ni poškodovan ali nošen. Zraven ne pozabite priložiti izpolnjenega OBRAZCA VRAČILO BLAGA, ki ga najdete tukaj (za ogled PDF datotek priporočamo Adobe Reader). Vračilo plačila bomo opravili v 30 dneh od prejema sporočila od odstopu od pogodbe. Edini strošek, ki ga prevzamete nase, je neposredni strošek vračila blaga.

Če opazite napake na vašem kupljenem nakitu, ga takoj reklamirajte. V tem primeru izpolnite REKLAMACIJSKI OBRAZEC, ki ga najdete tukaj (za ogled PDF datotek priporočamo Adobe Reader). Reklamacijski obrazec skupaj z nakitom pošljite na naš naslov in v roku 8 dni od prejema vaše reklamacije, vam bomo odgovorili o rešitvi reklamacije. Strošek, ki ga prevzamete nase, je neposredni strošek vračila blaga.

Za reklamacijski razlog  se ne štejejo poškodbe pri nošenju in staranju nakita in kakršnekoli poškodbe, ki nastanejo zaradi nepravilnega nošeja, pomanjkanja nege, nesreč (praske, udarci, udrtine, zdrobljen ali počen kristal) in neupoštevanja naših navodil, ki so priložena pri vsakem nakupu nakita.
Predvsem se ne upoštevajo razne spremembe v izgledu in lesku nakita kot posledica učinkovanja raznih slanih in ostalih kemičnih spojin nastalih kot posledica neupoštevanja navodil za nego nakita.