Posted on

O nas

Kristali Swarovski® so postali nepogrešljiv material v kreacijah mednarodnih oblikovalcev. S svojo iskrivostjo in neverjetno barvno paleto pričarajo ples svetlobe in kontrastov. Kvalitetna izdelava kristalov Swarovski® zagotavlja, da je vsak kristal popoln in nikoli ne izgubi svojega sijaja.

Njihova uporaba je izjemno enostavna, saj obstajajo številne različice – od kristalov z luknjicami za nastavke, do koničastih kristalov in celo kristalov z ravnim hrbtom. Kristali Swarovski® se tako uporabljajo za izdelavo zanimivih kosov nakita in drugih modnih dodatkov ter tudi za popestritev oblačil.

Na naši spletni strani Spark&Shine boste našli vse kar potrebujete za izdelavo nakita s kristali Swarovski®. Lahko izdelate obeske, zapestnice in uhane ter posamezne kristale in osnove združujete med seboj s pomočjo različnih veznih elementov. Pestra izbira zagotavlja, da si boste lahko idelali čisto svoj in unikaten nakit.

Poleg kristalov Swarovski® pa boste našli tudi obilico srebrnega in zlatega nakita med katerim z lahkoto najdete popolno darilo zase in za vaše najdražje. Ponudba vključuje različne (pol)drage kamne naravnega izvora za tiste z izbranim okusom, ki želijo, da njihov nakit odraža nekaj več.