Posted on

A je nakit označen kot nakit s kristali Swarovski® avtentičen?

Ves nakit v spletni trgovini Spark&Shine®, ki vsebuje kristale Swarovski®, je avtentičen kristali Swarovski® nakit.
Zraven vsakega nakita prejmete certifikat izdelovalca nakita z njegovo unikatno kodo, ki mu jo je podelilo podjetje, ki skrbi za certificiranje pooblaščenih izdelovalcev nakita s  kristali Swarovski®. Poleg certifikata prejmete tudi oznako MADE WITH SWAROVSKI ELEMENTS.

MADE WITH SWAROVSKI ELEMENTS je vsak nakit, ki vsebuje avtentične kristale Swarovski® in ga je izdelal pooblaščeni izdelovalec nakita.

Torej če povzamemo:

Naš nakit ni narejen ali oblikovan s strani podjetja SWAROVSKI® (oz podjetje SWAROVSKIi® napravi samo najbolj bistven del kristal). Kristali vseh možnih oblik podjetje SWAROVSKIi® trži pod blagovno znamko kristali Swarovski®. Torej kovinska osnova je produkt nekega proizvajalca nakita na katerega je pritrjen avtentičen kristal Swarovski®. Naši proizvajalci nakita pa so certificirani s strani pooblaščenih predstavnikov podjetja SWAROVSKI® in za to imajo seveda certifikat in nalepko oz. tag, ki ga mi prilagamo svojemu nakitu. Na ta način je združeno najboljše iz dveh svetov: neprekosljiva lepota kristalov Swarovski® in zelo ugodna cena.