Buda obesek AB kristal Swarovski®

9,00

Kristal Swarovski® je izbrušen v številne fasete, ki čudovito ujamejo svetlobo in še poudarijo prelivajoče se barve. Kakor vse Swarovski kristale, tudi ta kristal v silhueti Bude odlikujeta izjemen lesk in iskriva igra svetlobe.

10 na zalogi

Opis

Kristal Swarovski® je izbrušen v številne fasete, ki čudovito ujamejo svetlobo in še poudarijo prelivajoče se barve. Kakor vse Swarovski® kristale, tudi ta  kristal odlikujeta izjemen lesk in iskriva igra svetlobe. Obesek je izbrušen v silhueto Bude in je res nekaj posebnega

Zadnja stran kristala je izbočena zaradi lažje nošnje.

Premer: ca. 28×19,80 mm

Nakit boste prejeli v lični darilni škatlici, skupaj s pripadajočim certifikatom avtentičnosti in kartico z navodili za nego nakita.

Kako ustvariti obesek?

Na ta kristal Swarovski® lahko dodate nastavke, ki jih vidite v rubriki spodaj. Potem, ko kristali Swarovski® dodate v košarico, v košarico dodajte še izbrani nastavek. Po želji si lahko ogledate še verižice, ki so na voljo in dodate tudi verižico.

Cena velja za 1 kos in ne vključuje stroškov pošiljanja. Uporabljene slike so informativne narave in se lahko razlikujejo glede na posamezne nastavitve ekrana.

{youtube}jty0y74VwbA,400,300,1{/youtube}

Dodatne informacije

Teža 20 g