Akcija!

Zaščitna maska Lobanja s kristali Swarovski®

19,00 8,50

Zaščitna pralna maska z motivom Lobanje se bo odlično podala v času noči čarovnic. Izdelana je iz 100% bombaža . Okrašena pa je z 10 Swarovski kristali.

Opis

Zaščitna pralna maska z motivom Lobanje se bo odlično podala v času noči čarovnic. Izdelana je iz 100% bombaža . Okrašena pa je z 10 Swarovski kristali. Velikost motiva je 8 cm x 6cm. Število kristalov in velikost motiva se lahko z velikostjo maske spreminja.Na voljo v univerzalni velikosti.

Maska in okrasitev sta ročno delo in tako je vsaka maska unikat in si zato pridržujemo tudi pravico do manjših odstopanj glede pozicije kristalov ali kroja maske. Na voljo v otroški in univerzalni odrasli velikosti. Z našimi maskami je prav tako enostavno dihati, zaradi česar so dovolj udobne za nošenje več ur.

Po vaši želji lahko izdelamo tudi masko z vašim motivom ali logotom. Kontaktirajte nas za ponudbo.  Material za maske je kupljen v EU.

Uporaba:
Ob primerni negi so namenjene večkratni uporabi.  Maske niso klasificirane kot medicinski pripomoček, služijo kot osebna zaščita pred okužbo.

Povezava na video o pravilni namestitvi maske na obraz:  Kliknite tukaj

Vzdrževanje:
Po vsaki (in tudi pred prvo uporabo) svetujemo pranje. Masko lahko perete v stroju pri 60°C in jo seveda lahko tudi likate.  Predlagamo , da pod likalnik namestite peki papir in masko tudi čez kristale likate ali pa masko likate iz notranje strani. Direktno likanje čez kristale ni priporočljivo.

Cena velja za 1 komplet in ne vključuje stroškov pošiljanja. Uporabljene slike so informativne narave in se lahko razlikujejo glede na posamezne nastavitve ekrana.

Dodatne informacije

Teža 30 g
Velikost

Otroška, Univerzalna